Jaar- en duurzaamheidsverslag 2023.

18 juni 2024 - Ook bij A-kwadraat voelen we de gevolgen van economisch grillige jaren. Ons antwoord daarop? Samenwerken. Aan de binnenkant bundelen we krachten, reorganiseren we, investeren we in nieuwe set-ups en installaties; aan de buitenzijde zoeken we klanten op om hen te helpen, en linken we met duurzame initiatieven. In ons jaar- en duurzaamheidsverslag 2023 leest u er alles over.

Zo haken we ook in op de veranderende noden van de diverse regio Turnhout: wie ervaart een afstand tot de arbeidsmarkt, en hoe kunnen we hen mee aan de slag krijgen? Hoe kunnen we bijdragen aan activatie?

Klanten zien dat onze aanpak ook op hun noden aansluit, waardoor de vraag naar meer arbeidskrachten toeneemt, ook voor locatiewerk. Stellen we een digitale kloof vast, dan verzorgen we opleiding. Opmerkelijk is dat we zo onze eerste stappen in de zorgsector zetten, waarbij onze mensen zorgpersoneel ondersteunen door dagelijkse onderhoudstaken op zich te nemen.

Duurzaamheid is in de grond een vorm van samenwerking, van de handen reiken. Naar mensen vandaag en naar toekomstige generaties, van wie we ruimte en middelen lenen. Het is niet de makkelijkste route, maar een blik vooruit naar 2024 leert dat onze vijfsterren-EFQM-score onze visie en dagelijkse praktijk bevestigt.

Dit staat zeker, hoe jaren zich ook aanbieden: van duurzaam werken wordt iedereen beter: mens, milieu, organisatie, prestatie, samenleving.

Bekijk de samenvatting van het Jaarverslag 2023
Bekijk de samenvatting van het Duurzaamheidsverslag 2023
Lees het hele Jaar- en Duurzaamheidsverslag 2023

Want to work together?