Jaar- en duurzaamheidsverslag 2022.

20 juni 2023 - In een jaar gebeuren voor het grootste deel zaken die ook het jaar voordien gebeurden en het volgende jaar opnieuw zullen gebeuren. In ons jaar- en duurzaamheidsverslag 2022 kan u lezen welke evoluties in tewerkstelling en productie we doormaakten. √Čn we zetten een grote stap in herdenken wat de opdracht van A-kwadraat in het volgende decennium zal zijn en wat daarvoor nodig is.

In 2022 hebben we veel geluisterd en gesproken. In ons jaar- en duurzaamheidsverslag vertellen we u graag meer over onze nieuwe missie, trajecten voor mensen met een artikel 60-statuut, investeringen in infrastructuur, uitbouwen van sociale dienstverlening, verhogen van circulaire activiteiten.

In 2022 openden we A-kwadraat 5 in Hoogstraten, hebben we de tevredenheid van medewerkers en klanten gemeten, grepen we opportuniteiten voor circulaire verpakkingen in samenwerking met Soudal, om maar een paar acties te noemen.

In 2022 werd het contingent flink uitgebreid met 37,5 VTE. Dat is voor A-kwadraat de grootste groei in jaren. We kenden weinig economische werkloosheid, in de tweede jaarhelft overstegen de klantvragen zelfs een aantal keer onze capaciteit. Daarom was 2022 financieel een gezond jaar voor A-kwadraat. De totale omzet bedroeg 12.030.483 euro, 13% meer dan het jaar voordien. De business units Health en Locations stonden allebei in voor ruim 20% van de omzet.

Bekijk de samenvatting van het Jaarverslag
Bekijk de samenvatting van het Duurzaamheidsverslag
Lees het hele Jaar- en Duurzaamheidsverslag 2022