Handige duizendpoot.

Vanuit onze historische inbedding in het bedrijfsleven in de regio rond Turnhout - waar healthcare, voeding en grafische industrie grote spelers zijn - ontwikkelde A-kwadraat expertise in die sectoren. A-kwadraat 4, het voormalige Alito, heeft al meer dan dertig jaar ervaring opgebouwd in de houtsector en sinds begin jaren 2000 ook in groenonderhoud.

De activiteiten die we voor die sectoren uitvoeren zijn vaak ook toepasbaar in andere domeinen. Elke nieuwe vraag - hoe vreemd ook - bekijken we met een open geest. Zo streven we samen met u naar een geschikte oplossing.

Contacteer ons

Brede waaier van activiteiten.

Verpakken en herverpakken van food en non-food

verpakken in blister, skin of een ander materiaal; uitpakken; krimpen; assortimenten maken

Verwerken of afwerken

een brede waaier van mogelijkheden: grafische afwerking (boekbinderij, post press, wire-o, cd's, wikkels, stanzen, etc.), ondersteunend werk bij mailings, samenstellen van speciale promotieacties, maken displays,…

Etiketteren

labelen of relabelen van verpakkingen, dozen of flessen

Montage en kitting

repetitieve taken voor de maakindustrie, recupereren van onderdelen en grondstoffen (circulaire industrie), het samenstellen van uw producten

Controle

uitvoeren van visuele controles met oog voor detail

Groenonderhoud en -aanleg

onderhouden van groenvoorzieningen; aanplanten van privé-tuinen, bedrijfsterreinen en openbare voorzieningen; bosbeheer; opruimen van zwerfvuil; onderhouden van toeristische infrastructuur

Schaven en zagen

schaven van diverse soorten parket; split- en zaagwerk; productie van tafelbladen en meubels op maat; speciale toepassingen (houten baden, zuilen, wijnrekken, sauna’s, restauratie van oude vloerdelen)

Een specifieke vraag?

Contacteer ons

Locatiewerk in uw bedrijf.

A-kwadraat voert een groot deel van de activiteiten uit in aangepaste productiehallen in Turnhout en in Gierle. Is uw product moeilijk te verplaatsen, vraagt het transport een te grote administratieve inspanning of zoekt u nog helpende handen aan de lijn bij u op de werkvloer? In dat geval kunt u een beroep doen op het locatiewerk van A-kwadraat.

Bij werk op locatie komt een gemotiveerde ploeg het werk ter plaatse uitvoeren. A-kwadraat leidt de medewerkers en mogelijke vervangers op, zodat u zonder zorgen de taken kan uitbesteden. Een begeleider van A-kwadraat stuurt en begeleidt het team. Onze begeleider is uw aanspreekpunt voor de planning en de dagelijkse gang van zaken.

De enthousiaste ploeg van A-kwadraat ondersteunt onze productie bij allerlei verpakkingsopdrachten.