Gevoed door enthousiasme.

A-kwadraat beschikt over de geschikte certificaten en de nodige infrastructuur om zowel open als gesloten voeding te verwerken. Bij gesloten voeding stellen onze enthousiaste medewerkers bijvoorbeeld handmatig assortimenten van verschillende producten samen, sorteren we pakketten, bestickeren de verpakking of voeren een visuele controle voor u uit. Bij open voeding levert u uw product in bulk, waarna wij het voor u verpakken.

Contacteer ons

Voedselveiligheid centraal.

A-kwadraat draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. Elke stap van uw productieproces moet immers aan dezelfde, hoge standaarden voldoen. Bij A-kwadraat kunnen we levensmiddelen en voeding in een geconditioneerde ruimte verwerken. Ook houden we rekening met mogelijke allergenen. Ons systeem van traceability laat toe om elke stap van het proces nauwgezet op te volgen en te controleren. Zo verzekeren we de veiligheid van uw voedsel voor de consument.

Certificaten.

A-kwadraat beschikt over volgende certificaten.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem dat o.a. de focus op de klant, betrokkenheid van medewerkers en continue verbetering centraal zet.

BRCGS

BRCGS is een globaal erkend certificaat voor voedselveiligheid en verpakkingsmaterialen. Meer dan 25.000 bedrijven in 130 verschillende landen hanteren deze standaard. Dat garandeert een vlotte, soepele samenwerking volgens de normen van de voedingsindustrie.