Kwaliteit in een doosje.

Het verwerken van producten uit de farmaceutische, medische of gezondheidssector vergt vaak arbeidsintensief, repetitief handwerk. Als maatwerkbedrijf kunnen we bogen op honderden handen die klaar staan om dit werk snel aan te pakken. A-kwadraat investeert continu in opleidingen en sectorspecifieke infrastructuur zoals cleanrooms en biedt zo de hoogste kwaliteitsgaranties.

Contacteer ons

Wij kennen uw sector.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we vertrouwd met de gevoeligheden en aandachtspunten die voor u belangrijk zijn. Onze kwaliteitsdienst waakt over uw producten. Daarbij documenteren we het hele verwerkingsproces. Dankzij die professionele aanpak bouwen we vertrouwen op bij een ruime, internationale klantenportfolio.

A-kwadraat heeft er zich helemaal op toegelegd om, met de nodige expertise, onze medische producten te verwerken en te verpakken.

Certificaten.

A-kwadraat beschikt over volgende certificaten:

ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem dat onder andere de focus op de klant, betrokkenheid van medewerkers en continue verbetering centraal zet.

ISO 13485 Medical Devices

A-kwadraat voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voor medische hulpmiddelen.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Een certificaat van het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) voor het secundair verpakken van geneesmiddelen.

Infrastructuur

Kwaliteitseisen vragen om een gecontroleerde omgeving om het productieproces te laten plaatsvinden. Om een zuivere werkomgeving te garanderen, beschikt A-kwadraat over een cleanroom ISO 8 (klasse D). In deze ruimte ligt de aanwezigheid van kleine deeltjes (diameter 0,5µm, 1µm en 5µm) in de lucht tien keer lager dan in de atmosfeer.

Bij A-kwadraat schikt men alle puzzelstukjes netjes op hun plaats. Mooi hoe iedereen er zijn draai kan vinden.

Kennis en competenties.

Onze intensief opgeleide medewerkers staan borg voor een accurate verwerking van uw product. Met onze projectmatige en multidisciplinaire aanpak garanderen we nauwgezette werkinstructies, een efficiënt opvolgingssysteem, aandacht voor verbeteracties en ingebouwde controlepunten.

Bekijk al onze activiteiten