Geleidelijke herstart.

2 april 2020 - Sinds woensdag 18 maart 2020 heeft A-kwadraat alle operationele activiteiten opgeschort, behalve de meest kritische healthcare-activiteiten. Zo blijven we werken voor het Turnhoutse ziekenhuis, voor de Christelijke Mutualiteit en voor klanten die levensnoodzakelijke medicijnen en medische hulpmiddelen maken. En we zijn gestart met de productie van chirurgische mondmaskers en schorten voor de Kempense ziekenhuizen.

Nu willen we de productie geleidelijk aan opnieuw opstarten, weliswaar op een gecontroleerde en vooral veilige manier. Een interne werkgroep is volop bezig om ervoor te zorgen dat onze productieomgevingen geschikt zijn om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen.

Daarbij ligt de focus op drie dingen: social distancing (directe besmetting), hand- en oppervlaktehygiƫne (indirecte besmetting) en sensibilisering (preventie). Alle medewerkers zullen bij de opstart een specifieke opleiding krijgen over de aangepaste manier van werken.

In de week van 6 april zullen wij een aantal activiteiten hernemen. We zullen permanent evalueren of onze maatregelen volstaan en werkbaar zijn. Bij een positieve evaluatie zullen we vanaf 13 april de werkzaamheden verder opschalen, in nauw overleg met onze klanten.

Wij danken al onze klanten voor hun vertrouwen in A-kwadraat. Wij engageren ons om er samen met hen alles aan te doen om de impact van deze crisis zo veel mogelijk te beperken.

#samenerdoor

Want to work together?