A-kwadraat opent satellietvestiging in Hoogstraten.

3 december 2021 – A-kwadraat blijft groeien. Sinds kort hebben we een vaste stek in Hoogstraten. ‘Uitbreiden naar de Noorderkempen was een logische keuze’, vertelt Jan Boeckx, algemeen directeur van A-kwadraat, ‘Het is een dynamische regio, waarin we als maatwerkbedrijf op verschillende manieren meerwaarde kunnen creëren.’

Dynamische contexten bieden opportuniteiten

A-kwadraat is al langer actief in de Noorderkempen. We zagen de industriële activiteit er de voorbije jaren sterk evolueren. Samen met de bedrijvigheid, namen ook de jobmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toe. Om die opportuniteit ten volle te benutten, besloot A-kwadraat zich in deze regio te vestigen. We hebben vanaf nu een vaste stek op bedrijventerrein De Kluis.

Dichtbij huis werken

De lokale aanwezigheid heeft voordelen voor onze medewerkers uit de regio. Ook hopen we in de toekomst nieuwe medewerkers aan te trekken en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit regio Hoogstraten meer jobmogelijkheden dichtbij huis aan te bieden.

Meerwaarde creëren

Met onze kennis en ervaring willen we meerwaarde creëren voor ondernemingen in de ruime omgeving van Hoogstraten. Voor klanten bij wie we ter plaatse werken, zullen onze locatieteams minder tijd verliezen met onderweg te zijn. Tot nu toe vertrokken elke dag busjes vanuit Turnhout, in de toekomst zullen de teams vanuit Hoogstraten vertrekken naar klanten in de buurt.

In onze satellietvestiging op De Kluis willen we value added services uitvoeren voor bestaande en nieuwe klanten. Op die manier wil A-kwadraat bijdragen aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn in de Noorderkempen.