Geschikt voor u.

A-kwadraat is een betrouwbaar verlengstuk van uw productieproces. Als maatwerkbedrijf kiezen we voor een brede dienstverlening in activiteiten die voor verschillende sectoren een meerwaarde bieden en voor een specifieke expertise in vier sectoren. Dat doen we zowel in onze eigen productiehallen als bij u op locatie. Met onze flexibiliteit en vanuit een constructieve ingesteldheid vinden we oplossingen op uw maat. Kortom: A-kwadraat is geschikt voor u.

Contacteer ons

Sectorexpertise.

Health

Wanneer het over onze gezondheid gaat, willen we allemaal alleen het allerbeste. In ons werk voor de farmaceutische, medische en gezondheidssector staan kwaliteitsgaranties centraal.

Meer weten

Food

Het verwerken van voedingsproducten is een delicaat proces. A-kwadraat beschikt over de juiste mensen en aangepaste infrastructuur om open en gesloten voeding voedselveilig en efficiƫnt te verwerken.

Meer weten

Wood

Hout blijft het duurzame materiaal van de toekomst. A-kwadraat levert stijlvolle, verscheiden houtproducten voor de internationale markt.

Meer weten

Green

Iedereen houdt van een groene omgeving om tot rust te komen. Met zorg en kennis van zaken onderhouden wij openbare en particuliere groenvoorzieningen.

Meer weten

Activiteiten voor diverse sectoren.

Verpakken

inpakken of herverpakken van uw producten

Verwerken en afwerken

arbeidsintensieve delen van uw processen overnemen

Etiketteren

labelen of relabelen van al uw verpakkingen

Montage en kitting

monteren, assembleren en samenstellen

Controle

kwaliteitscontrole met oog voor detail

Deze activiteiten kunnen wij ook bij u op locatie uitvoeren. Interesse?

Ontdek alles over locatiewerk

Trots op maatwerk.

Als maatwerkbedrijf stelt A-kwadraat meer dan 500 enthousiaste medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerk. We concentreren ons op hun mogelijkheden en bieden hen werk op maat. Dankzij interne opleidingen, gerichte ondersteuning en de juiste hulpmiddelen verwerven zij een volwaardige plaats in de economie. En daar zijn we fier op.

Ontdek meer over ons