IEDEREEN INBEGREPEN - 60 jaar A-kwadraat

12 juli 2024 - In 1964 werden de hitlijsten aangevoerd door The Beatles, Roy Orbison en The Supremes. Cassius Clay veranderde zijn naam in Muhammad Ali. De eerste computermuis werd gemaakt. De meeste van onze huidige collega’s waren nog niet geboren of ze liepen in jurk of korte broek in het Kempense gras. Wisten wij veel dat we vandaag door een gezamenlijke missie zouden worden gedreven.

Bij A-kwadraat vieren we dit jaar onze zestigste verjaardag. Net zoals 10 jaar geleden doen we dat op een tastbare manier: met een boekje. Of zeg maar ‘een boek’, want de menselijke verhalen achter A-kwadraat bleken zo rijk en divers dat we vlot aan honderd bladzijden kwamen. Laat je bij het lezen ook verrassen door de vele stralende gezichten die voor de gelegenheid extra feestelijk werden geportretteerd.

Verhalen en gezichten van medewerkers natuurlijk, want zij zijn het hart van A-kwadraat. Ook van klanten, lokale overheden, vakbonden, partners. Allemaal zijn we geëngageerd om sociale en economische drijfveren duurzaam in balans te houden.

Hier kan je de hele publicatie lezen of downloaden: IEDEREEN INBEGREPEN - 60 jaar A-kwadraat

We blijven dromen en ambities hebben: op naar de volgende 60 jaar samen!