Nieuwe VTO-cel.

14 december 2018 - Vanuit onze missie, namelijk zinvol, aangepast en betaald werk verschaffen aan personen met een arbeidsbeperking, staat investeren in onze medewerkers centraal. We merken dat de nood aan opleiding van nieuwe werknemers steeds groter wordt. Deze behoefte situeert zich zowel op technisch als op sociaal vlak. Door de toenemende complexiteit van onze opdrachten is er ook steeds meer nood aan het opleiden van onze huidige werknemers. In het nieuwe maatwerktijdperk ligt onze focus op doorstroming. Deze ambitie brengt opleidingsopportuniteiten met zich mee.

Daarom hebben we onze VTO-cel gecreëerd, waarbij VTO staat voor Vorming, Training en Opleiding. Nicolas staat hier in voor het ontwikkelen van zowel generieke als technische competenties en het aanleren van vaardigheden. Zo willen we onze arbeiders beter voorbereiden op hun huidige en toekomstige job. We vertrekken hierbij vanuit een focus op kansen en mogelijkheden. Op die manier gaat geen talent verloren!

Dankzij de steun van de Provincie Antwerpen krijgt dit project een geweldige boost, wat onze talentenjacht ten goede komt.