Duurzaamheidsverslag 2020.

9 juni 2021 - In 2020 werden we geconfronteerd met een bijzondere hindernis: hoe hou je iemand dichtbij als de context vraagt om afstand te houden? Op die bijna onoplosbare vraag botsten velen wellicht in hun
persoonlijke leven. Voor A-kwadraat was dat niet anders. U leest er alles over in ons Duurzaamheidsverslag.

Betrokkenheid is de rode draad doorheen dit Duurzaamheidsverslag. Want wij geloven rotsvast dat het een organisatie beter maakt. Het zorgt ervoor dat ons verhaal tot stand komt uit een verscheidenheid van mensen en meningen. In 2020 stelden we onder meer ons nieuwe waardenkader voor aan de hele organisatie, dat het jaar voordien participatief tot stand kwam.

We hebben in het Duurzaamheidsverslag natuurlijk aandacht voor hoe wij de coronacrisis hebben beleefd: de interne maatregelen die daarvoor werden genomen, de impact op onze activiteiten en op onze klanten.

2020 was ook het jaar dat we werden erkend als SDG Pioneer, omdat we de voorbije jaren intensief inzetten op elk van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Verder laten we onze nieuwe voorzitter aan het woord, staan we stil bij de nieuwe organisatiestructuur die is ingegaan op 1 januari 2021 en delen we de belangrijkste inzichten uit de klanttevredenheidsmeting van eind 2020.

Kijk hier alvast naar een voorsmaakje: