Brede inzetbaarheid.

A-kwadraat is een flexibele duizendpoot. En dat mag u letterlijk nemen. Al meer dan een halve eeuw stellen we honderden handen en voeten ter beschikking. We voeren kleine en grote opdrachten uit voor verschillende sectoren, overheden en non-profitorganisaties. Door complexe handelingen of processen op te splitsen in verschillende eenvoudige taken, maken we werk behapbaar. Ook voor de gekste vragen bedenken we geniale, efficiƫnte en werkbare oplossingen.

Contacteer ons

Gevoed door enthousiasme.

A-kwadraat beschikt over de geschikte certificaten en de nodige infrastructuur om zowel open als gesloten voeding te verwerken. Bij gesloten voeding stellen onze enthousiaste medewerkers bijvoorbeeld handmatig assortimenten van verschillende producten samen, sorteren we pakketten, bestickeren de verpakking of voeren een visuele controle voor u uit. Bij open voeding levert u uw product in bulk, waarna wij het voor u verpakken.

Voedselveiligheid centraal.

A-kwadraat draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. Elke stap van uw productieproces moet immers aan dezelfde, hoge standaarden voldoen. Bij A-kwadraat kunnen we levensmiddelen en voeding in een geconditioneerde ruimte verwerken. Ook houden we rekening met mogelijke allergenen. Ons systeem van traceability laat toe om elke stap van het proces nauwgezet op te volgen en te controleren. Zo verzekeren we de veiligheid van uw voedsel voor de consument.

Certificaten.

A-kwadraat beschikt over volgende certificaten.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem dat o.a. de focus op de klant, betrokkenheid van medewerkers en continue verbetering centraal zet.

FSSC 22000

Systeem van autocontrole met de focus op veiligheid van voedsel, gebaseerd op de principes van Hazard Analysis and Critical Control Points.

BRC

BRC is een globaal erkend certificaat voor voedselveiligheid en verpakkingsmaterialen. Meer dan 25.000 bedrijven in 130 verschillende landen hanteren deze standaard. Dat garandeert een vlotte, soepele samenwerking volgens de normen van de voedingsindustrie.

Productieproces ondersteunen.

Pieken opvangen

Vaak hebben bedrijven of organisaties een piek in hun productieproces. Dat gebeurt bij grote orders, tijdelijke acties of op speciale verzoeken van klanten. Bij A-kwadraat vangen we die pieken voor u op.

Correcties aanbrengen

Uiteraard doet u al het mogelijke om foutjes in uw productieproces te vermijden. Soms loopt het toch mis. Dan zit u met een lot dat niet meteen bruikbaar is. Vaak is een kleine aanpassing voldoende. Beschikt u zelf niet over de capaciteit om correcties aan te brengen? Ook dan is A-kwadraat de geschikte oplossing.